-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Rostlinné nápoje (rostlinná "mléka"), jejich výživové hodnocení a srovnání s kravským mlékem
[Plant drinks (plant "milks"), nutrition evaluation and comaparison with cow milk]
J. Dostálová, K. Matějková, Š. Smutná, M. Doležal
Jazyk čeština Země Česko
- MeSH
- analýza potravin ekonomika metody normy MeSH
- kvalita jídla MeSH
- kyseliny mastné mononenasycené izolace a purifikace klasifikace MeSH
- kyseliny mastné omega-6 izolace a purifikace klasifikace MeSH
- laboratoře využití MeSH
- lidé MeSH
- mastné kyseliny analýza klasifikace MeSH
- mléko ekonomika chemie využití MeSH
- náhražky mléka chemie klasifikace MeSH
- nápoje analýza ekonomika MeSH
- nenasycené mastné kyseliny izolace a purifikace normy MeSH
- nutriční hodnota MeSH
- omega-3 mastné kyseliny izolace a purifikace klasifikace MeSH
- ovocné a zeleninové šťávy analýza ekonomika využití MeSH
- potravinářský průmysl trendy MeSH
- sójové mléko ekonomika chemie klasifikace MeSH
- statistika jako téma MeSH
- trans nenasycené mastné kyseliny izolace a purifikace klasifikace MeSH
- vápník izolace a purifikace MeSH
- Check Tag
- lidé MeSH
Plant drinks (plant "milks"), nutrition evaluation and comaparison with cow milk
Atherosklerosa 2017. Symposium s edukačním programem, Praha 6.-7. září 2017
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc17034289
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240528083056.0
- 007
- ta
- 008
- 171206s2017 xr f 100 0|cze||
- 009
- PC
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Dostálová, Jana, $d 1943- $7 uzp2006321079 $u Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Prague
- 245 10
- $a Rostlinné nápoje (rostlinná "mléka"), jejich výživové hodnocení a srovnání s kravským mlékem / $c J. Dostálová, K. Matějková, Š. Smutná, M. Doležal
- 246 31
- $a Plant drinks (plant "milks"), nutrition evaluation and comaparison with cow milk
- 500 __
- $a Atherosklerosa 2017. Symposium s edukačním programem, Praha 6.-7. září 2017
- 650 _2
- $a potravinářský průmysl $x trendy $7 D019649
- 650 _2
- $a laboratoře $x využití $7 D007753
- 650 _2
- $a analýza potravin $x ekonomika $x metody $x normy $7 D005504
- 650 _2
- $a kvalita jídla $7 D063427
- 650 _2
- $a nápoje $x analýza $x ekonomika $7 D001628
- 650 _2
- $a nutriční hodnota $7 D009753
- 650 _2
- $a mléko $x ekonomika $x chemie $x využití $7 D008892
- 650 _2
- $a náhražky mléka $x chemie $x klasifikace $7 D041941
- 650 _2
- $a sójové mléko $x ekonomika $x chemie $x klasifikace $7 D041942
- 650 _2
- $a ovocné a zeleninové šťávy $x analýza $x ekonomika $x využití $7 D000067030
- 650 _2
- $a mastné kyseliny $x analýza $x klasifikace $7 D005227
- 650 _2
- $a nenasycené mastné kyseliny $x izolace a purifikace $x normy $7 D005231
- 650 _2
- $a kyseliny mastné mononenasycené $x izolace a purifikace $x klasifikace $7 D005229
- 650 _2
- $a omega-3 mastné kyseliny $x izolace a purifikace $x klasifikace $7 D015525
- 650 _2
- $a kyseliny mastné omega-6 $x izolace a purifikace $x klasifikace $7 D043371
- 650 _2
- $a trans nenasycené mastné kyseliny $x izolace a purifikace $x klasifikace $7 D044242
- 650 _2
- $a vápník $x izolace a purifikace $7 D002118
- 650 _2
- $a statistika jako téma $7 D013223
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 700 1_
- $a Matějková, K. $7 _AN093937 $u Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Prague
- 700 1_
- $a Smutná, Š. $7 _AN093938 $u Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Prague
- 700 1_
- $a Doležal, Marek $7 xx0075511 $u Department of Food Analysis and Nutrition, Faculty of Food and Biochemical Technology, University of Chemistry and Technology, Prague
- 773 0_
- $t Atherosklerosa ... $z 978-89-905595-4-7 $g (2017), s. 5-8 $w MED00055217
- 910 __
- $a ABA008 $b K 92293 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20171206124102 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240528083053 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1261896 $s 995362
- BAS __
- $a 5
- BMC __
- $a 2017 $d 5-8 $z 978-89-905595-4-7 $m Atherosklerosa ... $x MED00055217
- LZP __
- $c NLK184 $d 20180320 $a NLK 2017-49/dk