-
Something wrong with this record ?
Nutriční benefity kozího mléka a výrobků z kozího mléka [Nutritional benefits of goat's milk and boat's products]
J. Pánek, D. Chrpová, B. Pohořelá, D. Vybíralová, P. Vybíral
Atherosklerosa ....
2017 ;
() :
49-50.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc17034396
- MeSH
- Yogurt utilization MeSH
- Caseins MeSH
- Goats * MeSH
- Lactose MeSH
- Humans MeSH
- Milk, Human MeSH
- Milk Proteins MeSH
- Dairy Products * analysis classification utilization MeSH
- Milk * chemistry metabolism utilization MeSH
- Lactose Intolerance MeSH
- Mammals MeSH
- Cattle MeSH
- Statistics as Topic MeSH
- Cheese utilization MeSH
- Whey Proteins MeSH
- Check Tag
- Humans MeSH
- Cattle MeSH
Department of Food Analysis and Nutrition University of Chemistry and Technology Prague
Nutritional benefits of goat's milk and boat's products
Atherosklerosa 2017. Symposium s edukačním programem, Praha 6.-7. září 2017
Bibliography, etc.Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc17034396
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20180325133049.0
- 007
- ta
- 008
- 171208s2017 xr f 100 0|cze||
- 009
- PC
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Pánek, Jan, $d 1955- $7 ola2003197902 $u Department of Food Analysis and Nutrition, University of Chemistry and Technology, Prague
- 245 10
- $a Nutriční benefity kozího mléka a výrobků z kozího mléka / $c J. Pánek, D. Chrpová, B. Pohořelá, D. Vybíralová, P. Vybíral
- 246 31
- $a Nutritional benefits of goat's milk and boat's products
- 500 __
- $a Atherosklerosa 2017. Symposium s edukačním programem, Praha 6.-7. září 2017
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a mléko $x chemie $x metabolismus $x využití $7 D008892
- 650 _2
- $a mateřské mléko $7 D008895
- 650 _2
- $a savci $7 D008322
- 650 _2
- $a skot $7 D002417
- 650 12
- $a kozy $7 D006041
- 650 12
- $a mléčné výrobky $x analýza $x klasifikace $x využití $7 D003611
- 650 _2
- $a mléčné bílkoviny $7 D008894
- 650 _2
- $a kaseiny $7 D002364
- 650 _2
- $a syrovátkové proteiny $7 D000067816
- 650 _2
- $a laktosa $7 D007785
- 650 _2
- $a nesnášenlivost laktózy $7 D007787
- 650 _2
- $a jogurt $x využití $7 D015014
- 650 _2
- $a sýr $x využití $7 D002611
- 650 _2
- $a statistika jako téma $7 D013223
- 650 _2
- $a lidé $7 D006801
- 700 1_
- $a Chrpová, Diana $7 xx0109888 $u Department of Food Analysis and Nutrition, University of Chemistry and Technology, Prague; Secondary Nursing School and Nursing College, Prague
- 700 1_
- $a Pohořelá, Barbora. $7 xx0284217 $u Department of Food Analysis and Nutrition, University of Chemistry and Technology, Prague
- 700 1_
- $a Vybíralová, D. $7 _AN093965 $u Polabské mlékárny a.s., Poděbrady
- 700 1_
- $a Vybíral, P. $7 _AN093967 $u Polabské mlékárny a.s., Poděbrady
- 773 0_
- $t Atherosklerosa $z 978-89-905595-4-7 $g (2017), s. 49-50 $w MED00055217
- 910 __
- $a ABA008 $b K 92293 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20171206124102 $b ABA008
- 991 __
- $a 20180325133109 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1262224 $s 995469
- BAS __
- $a 5
- BMC __
- $a 2017 $d 49-50 $z 978-89-905595-4-7 $m Atherosklerosa ... $x MED00055217
- LZP __
- $c NLK184 $d 20180325 $a NLK 2017-49/dk