• Something wrong with this record ?

Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů
[Reformulation of meat products by the addition of nuts]

Magdaléna Hrubá, Jan Pivoňka, Aleš Rajchl

. 2019 ; 74 (1) : 6-9.

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online

Reformulation of meat products by the addition of nuts

Bibliography, etc.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc19011078
003      
CZ-PrNML
005      
20210223153846.0
007      
ta
008      
190328s2019 xr d f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Hrubá, Magdaléna $7 xx0235410 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
245    10
$a Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů / $c Magdaléna Hrubá, Jan Pivoňka, Aleš Rajchl
246    31
$a Reformulation of meat products by the addition of nuts
504    __
$a Literatura
650    12
$a masné výrobky $7 D008461
650    _2
$a ořechy $7 D009754
650    _2
$a nutriční hodnota $7 D009753
700    1_
$a Pivoňka, Jan $7 xx0170611 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
700    1_
$a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 74, č. 1 (2019), s. 6-9 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20190328084325 $b ABA008
991    __
$a 20210223153843 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1388900 $s 1049364
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2019 $b 74 $c 1 $d 6-9 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20210223 $a NLK 2019-19/vt

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...