-
Something wrong with this record ?
Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů
[Reformulation of meat products by the addition of nuts]
Magdaléna Hrubá, Jan Pivoňka, Aleš Rajchl
Výživa a potraviny.
2019 ;
74 (1) :
6-9.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc19011078
Reformulation of meat products by the addition of nuts
Bibliography, etc.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc19011078
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20210223153846.0
- 007
- ta
- 008
- 190328s2019 xr d f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Hrubá, Magdaléna $7 xx0235410 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
- 245 10
- $a Reformulace masných výrobků přídavkem ořechů / $c Magdaléna Hrubá, Jan Pivoňka, Aleš Rajchl
- 246 31
- $a Reformulation of meat products by the addition of nuts
- 504 __
- $a Literatura
- 650 12
- $a masné výrobky $7 D008461
- 650 _2
- $a ořechy $7 D009754
- 650 _2
- $a nutriční hodnota $7 D009753
- 700 1_
- $a Pivoňka, Jan $7 xx0170611 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
- 700 1_
- $a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u Ústav konzervace potravin, VŠCHT, Praha
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 74, č. 1 (2019), s. 6-9 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20190328084325 $b ABA008
- 991 __
- $a 20210223153843 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1388900 $s 1049364
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2019 $b 74 $c 1 $d 6-9 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK109 $d 20210223 $a NLK 2019-19/vt