-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Náhrada sacharózy cukernými alkoholy v pekařské výrobě
[Substitution of sucrose by sugar alcohols in bakery production]
Natália Palugová, Marcela Sluková
Výživa a potraviny.
2023 ;
78 (5) :
11-14.
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu práce podpořená grantem
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc24004338
- Klíčová slova
- pečení, muffiny,
- MeSH
- chuť MeSH
- cukerné alkoholy * analýza klasifikace metabolismus MeSH
- cukrovinky analýza MeSH
- diabetes mellitus prevence a kontrola MeSH
- glykemický index MeSH
- nízkokalorická sladidla analýza metabolismus MeSH
- nutriční hodnota MeSH
- obezita prevence a kontrola MeSH
- potraviny pro zvláštní výživu analýza MeSH
- sacharosa škodlivé účinky MeSH
- skladování potravin MeSH
- výzkumná zpráva MeSH
- Publikační typ
- práce podpořená grantem MeSH
x
x
Substitution of sucrose by sugar alcohols in bakery production
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc24004338
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240430194421.0
- 007
- ta
- 008
- 240311s2023 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Palugová, Natália, $d 1994- $7 xx0314997 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 245 10
- $a Náhrada sacharózy cukernými alkoholy v pekařské výrobě / $c Natália Palugová, Marcela Sluková
- 246 31
- $a Substitution of sucrose by sugar alcohols in bakery production
- 504 __
- $a Literatura
- 520 3_
- $a x
- 520 9_
- $a x
- 650 _7
- $a obezita $x prevence a kontrola $7 D009765 $2 czmesh
- 650 _7
- $a diabetes mellitus $x prevence a kontrola $7 D003920 $2 czmesh
- 650 _7
- $a sacharosa $x škodlivé účinky $7 D013395 $2 czmesh
- 650 _7
- $a nízkokalorická sladidla $x analýza $x metabolismus $7 D064306 $2 czmesh
- 650 17
- $a cukerné alkoholy $x analýza $x klasifikace $x metabolismus $7 D013402 $2 czmesh
- 650 _7
- $a potraviny pro zvláštní výživu $x analýza $7 D019648 $2 czmesh
- 650 _7
- $a cukrovinky $x analýza $7 D002182 $2 czmesh
- 650 _7
- $a nutriční hodnota $7 D009753 $2 czmesh
- 650 _7
- $a skladování potravin $7 D061353 $2 czmesh
- 650 _7
- $a chuť $7 D013649 $2 czmesh
- 650 _7
- $a glykemický index $7 D038321 $2 czmesh
- 650 _7
- $a výzkumná zpráva $7 D058028 $2 czmesh
- 653 00
- $a pečení
- 653 00
- $a muffiny
- 655 _7
- $a práce podpořená grantem $7 D013485 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Sluková, Marcela $7 xx0139391 $u Ústav sacharidů a cereálií, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 5 (2023), s. 11-14 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y 0 $z 0
- 990 __
- $a 20240311113537 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240430194417 $b ABA008
- 999 __
- $a kom $b bmc $g 2062065 $s 1214092
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2023 $b 78 $c 5 $d 11-14 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK194 $d 20240430 $a NLK 2024-12/dk