• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa
[Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality]

Daniel Bureš, Nicole Lebedová, Tersia Needham, Vitalii Varha, Luděk Bartoň

. 2023 ; 78 (5) : 18-22.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc24004344

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

x

x

Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc24004344
003      
CZ-PrNML
005      
20240429204409.0
007      
ta
008      
240311s2023 xr ad f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Bureš, Daniel $7 uzp2009465475 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves $u Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha
245    10
$a Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa / $c Daniel Bureš, Nicole Lebedová, Tersia Needham, Vitalii Varha, Luděk Bartoň
246    31
$a Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality
504    __
$a Literatura
520    3_
$a x
520    9_
$a x
650    17
$a červené maso $x analýza $7 D000069466 $2 czmesh
650    _7
$a potravinářská technologie $x metody $7 D005524 $2 czmesh
650    _7
$a manipulace s potravinami $7 D005511 $2 czmesh
650    _7
$a analýza potravin $x metody $7 D005504 $2 czmesh
650    _7
$a skladování potravin $x metody $7 D061353 $2 czmesh
650    _7
$a čichová percepce $7 D055696 $2 czmesh
650    _7
$a chuťová percepce $7 D055697 $2 czmesh
650    _7
$a zvířata $7 D000818 $2 czmesh
650    _7
$a skot $7 D002417 $2 czmesh
653    00
$a zrání masa
700    1_
$a Lebedová, Nicole, $d 1991- $7 xx0247359 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves
700    1_
$a Needham, Tersia $7 _AN100651 $u Katedra chovu zvířat a potravinářství v tropech, Fakulta tropického zemědělství, ČZU, Praha
700    1_
$a Varha, Vitalii, $d 1982- $7 xx0315003 $u Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha
700    1_
$a Bartoň, Luděk $7 uzp2009465476 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 5 (2023), s. 18-22 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20240311113537 $b ABA008
991    __
$a 20240429204406 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 2062071 $s 1214098
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2023 $b 78 $c 5 $d 18-22 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK194 $d 20240419 $a NLK 2024-12/dk

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...