-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa
[Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality]
Daniel Bureš, Nicole Lebedová, Tersia Needham, Vitalii Varha, Luděk Bartoň
Výživa a potraviny.
2023 ;
78 (5) :
18-22.
Jazyk čeština Země Česko
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/bmc24004344
- Klíčová slova
- zrání masa,
- MeSH
- analýza potravin metody MeSH
- červené maso * analýza MeSH
- chuťová percepce MeSH
- čichová percepce MeSH
- manipulace s potravinami MeSH
- potravinářská technologie metody MeSH
- skladování potravin metody MeSH
- skot MeSH
- zvířata MeSH
- Check Tag
- skot MeSH
- zvířata MeSH
x
x
Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality
Bibliografie atd.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc24004344
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240429204409.0
- 007
- ta
- 008
- 240311s2023 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Bureš, Daniel $7 uzp2009465475 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves $u Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha
- 245 10
- $a Vliv způsobu a délky zrání na kvalitu hovězího masa / $c Daniel Bureš, Nicole Lebedová, Tersia Needham, Vitalii Varha, Luděk Bartoň
- 246 31
- $a Effect of diff erent ageing methods and lengths on beef quality
- 504 __
- $a Literatura
- 520 3_
- $a x
- 520 9_
- $a x
- 650 17
- $a červené maso $x analýza $7 D000069466 $2 czmesh
- 650 _7
- $a potravinářská technologie $x metody $7 D005524 $2 czmesh
- 650 _7
- $a manipulace s potravinami $7 D005511 $2 czmesh
- 650 _7
- $a analýza potravin $x metody $7 D005504 $2 czmesh
- 650 _7
- $a skladování potravin $x metody $7 D061353 $2 czmesh
- 650 _7
- $a čichová percepce $7 D055696 $2 czmesh
- 650 _7
- $a chuťová percepce $7 D055697 $2 czmesh
- 650 _7
- $a zvířata $7 D000818 $2 czmesh
- 650 _7
- $a skot $7 D002417 $2 czmesh
- 653 00
- $a zrání masa
- 700 1_
- $a Lebedová, Nicole, $d 1991- $7 xx0247359 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves
- 700 1_
- $a Needham, Tersia $7 _AN100651 $u Katedra chovu zvířat a potravinářství v tropech, Fakulta tropického zemědělství, ČZU, Praha
- 700 1_
- $a Varha, Vitalii, $d 1982- $7 xx0315003 $u Katedra kvality a bezpečnosti potravin, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha
- 700 1_
- $a Bartoň, Luděk $7 uzp2009465476 $u Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i., Praha, Uhříněves
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 5 (2023), s. 18-22 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20240311113537 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240429204406 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 2062071 $s 1214098
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2023 $b 78 $c 5 $d 18-22 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK194 $d 20240419 $a NLK 2024-12/dk