• Je něco špatně v tomto záznamu ?

Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje
[Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil]

Gabriela Krátká, Iveta Šístková, Helena Čížková, Jan Kyselka, Martina Málková, Jiří Brát, Aleš Rajchl

. 2023 ; 78 (6) : 2-6.

Jazyk čeština Země Česko

Perzistentní odkaz   https://www.medvik.cz/link/bmc24004355

Digitální knihovna NLK
Zdroj

E-zdroje Online

x

x

Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil

Bibliografie atd.

Literatura

000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc24004355
003      
CZ-PrNML
005      
20240418104936.0
007      
ta
008      
240311s2023 xr f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze $b eng
044    __
$a xr
100    1_
$a Krátká, Gabriela $7 xx0315050 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
245    10
$a Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje / $c Gabriela Krátká, Iveta Šístková, Helena Čížková, Jan Kyselka, Martina Málková, Jiří Brát, Aleš Rajchl
246    31
$a Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil
504    __
$a Literatura
520    3_
$a x
520    9_
$a x
650    17
$a olej z řepky $7 D000074262 $2 czmesh
650    _7
$a nutriční hodnota $7 D009753 $2 czmesh
650    _7
$a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
700    1_
$a Šístková, Iveta $7 xx0223124 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Čížková, Helena, $d 1973- $7 uzp2010555065 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Kyselka, Jan $7 xx0315049 $u Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Málková, Martina $7 _AN116596 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
700    1_
$a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
773    0_
$t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 6 (2023), s. 2-6 $w MED00011119
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20240311113537 $b ABA008
991    __
$a 20240418105239 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 2062082 $s 1214109
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2023 $b 78 $c 6 $d 2-6 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
LZP    __
$c NLK109 $d 20240418 $a NLK 2024-12/dk

Najít záznam

Citační ukazatele

Nahrávání dat ...

Možnosti archivace

Nahrávání dat ...