-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje
[Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil]
Gabriela Krátká, Iveta Šístková, Helena Čížková, Jan Kyselka, Martina Málková, Jiří Brát, Aleš Rajchl
Jazyk čeština Země Česko
x
x
Ústav konzervace potravin Vysoká škola chemicko technologická Praha
Ústav mléka tuků a kosmetiky Vysoká škola chemicko technologická Praha
Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc24004355
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20240418104936.0
- 007
- ta
- 008
- 240311s2023 xr f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Krátká, Gabriela $7 xx0315050 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 245 10
- $a Vliv zpracování na organoleptické vlastnosti a chemické složení řepkového oleje / $c Gabriela Krátká, Iveta Šístková, Helena Čížková, Jan Kyselka, Martina Málková, Jiří Brát, Aleš Rajchl
- 246 31
- $a Impact of processing on organoleptic properties and chemical composition of rapeseed oil
- 504 __
- $a Literatura
- 520 3_
- $a x
- 520 9_
- $a x
- 650 17
- $a olej z řepky $7 D000074262 $2 czmesh
- 650 _7
- $a nutriční hodnota $7 D009753 $2 czmesh
- 650 _7
- $a kontrola potravin $7 D005513 $2 czmesh
- 700 1_
- $a Šístková, Iveta $7 xx0223124 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 700 1_
- $a Čížková, Helena, $d 1973- $7 uzp2010555065 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 700 1_
- $a Kyselka, Jan $7 xx0315049 $u Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 700 1_
- $a Málková, Martina $7 _AN116596 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 700 1_
- $a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 700 1_
- $a Rajchl, Aleš, $d 1980- $7 xx0170622 $u Ústav konzervace potravin, Vysoká škola chemicko-technologická, Praha
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 78, č. 6 (2023), s. 2-6 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20240311113537 $b ABA008
- 991 __
- $a 20240418105239 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 2062082 $s 1214109
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2023 $b 78 $c 6 $d 2-6 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK109 $d 20240418 $a NLK 2024-12/dk