• Something wrong with this record ?

Laktóza a fruktóza : [co smím vůbec jíst a co mám vařit?]

Herta Kramer-Priesch, Ingrid Kiefer

Published
Praha : Grada, 2009
Edition
Vyd. 1.
Pagination
127 s. : barev. il. ; 24 cm

Language Czech Country Czech Republic

Document type Cookbook, Handbook, Popular Work

Links

Knihovny.cz ISBN 978-80-247-2487-4
Knihovny.cz NBN cnb001849786

Příručka informuje o příčinách a symptomech nesnášenlivosti (intolerance) potravin, kdy spouštěčem alergické reakce je příjem mléčného nebo ovocného cukru (laktózy a fruktózy). Obsahuje doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou.

Na obálce: více než 100 receptů!

Z německého originálu přeložila Tereza Semotamová

Bibliography, etc.

Obsahuje bibliografii a rejstřík

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. K 83797 [2]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00163792
003      
CZ-PrNML
005      
20190403132649.0
008      
081231s2009 xr ayyye ^^^ 001 0 cze||
009      
BK
015    __
$a cnb001849786
020    __
$a 978-80-247-2487-4 $q (váz.)
040    __
$a BOA001 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    1_
$a cze $h ger
044    __
$a xr $c CZ
072    _7
$x Patologie. Klinická medicína $a 616 $2 Konspekt $7 sk136316
080    __
$a 616-092.19:547.458.2 $2 MRF
080    __
$a 616-092.19:547.455.633 $2 MRF
080    __
$a 616-092.19:613.2 $2 MRF
080    __
$a 615.874.2 $2 MRF
080    __
$a 641.563 $2 MRF
080    __
$a (083.12) $2 MRF
080    __
$a (035) $2 MRF
100    1_
$a Kramer-Priesch, Herta $4 aut $7 mzk2009496322
245    10
$a Laktóza a fruktóza : $b [co smím vůbec jíst a co mám vařit?] / $c Herta Kramer-Priesch, Ingrid Kiefer
250    __
$a Vyd. 1.
260    __
$a Praha : $b Grada, $c 2009
300    __
$a 127 s. : $b barev. il. ; $c 24 cm
500    __
$a Na obálce: více než 100 receptů!
500    __
$a Z německého originálu přeložila Tereza Semotamová
504    __
$a Obsahuje bibliografii a rejstřík
520    __
$a Příručka informuje o příčinách a symptomech nesnášenlivosti (intolerance) potravin, kdy spouštěčem alergické reakce je příjem mléčného nebo ovocného cukru (laktózy a fruktózy). Obsahuje doporučení, jak se stravovat a mít vše pod kontrolou.
650    07
$a zájmy a záliby $2 mednas $7 nlk20040147208
650    07
$a nutriční terapie, dietoterapie a výživa $2 mednas $7 nlk20040148352
650    07
$a alergologie a imunologie $2 mednas $7 nlk20040147037
650    07
$a potravinová alergie $x dietoterapie $2 czmesh $7 D005512
650    07
$a nesnášenlivost laktózy $x diagnóza $x dietoterapie $x etiologie $2 czmesh $7 D007787
650    07
$a intolerance fruktózy $x diagnóza $x dietoterapie $x etiologie $2 czmesh $7 D005633
650    07
$a vaření $2 czmesh $7 D003296
650    07
$a jídelníček $2 czmesh $7 D008612
655    _7
$a kuchařské knihy $2 czmesh $7 D055823
655    _7
$a příručky $7 D020479 $2 czmesh
655    _7
$a populární práce $2 czmesh $7 D020496
700    1_
$a Kiefer, Ingrid, $d 1964- $4 aut $7 mzk2008448609
765    0_
$t Laktose - Fruktose $9 Česky
910    __
$a ABA008 $b K 83797 $y 9
990    __
$a 20090317143614 $b ABA008
991    __
$a 20190403132656 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 146532 $s 167757
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30 $a PAC $a MDL
LZP    __
$b 29/16.3.2009