-
Je něco špatně v tomto záznamu ?
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní - ochranné body : HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points] : praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolníinstituce
Zdeněk Matyáš
- Publikováno
- Brno : Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, 1993
- Stránkování
- 85 s. : obr., fotogr., tab., schémata ; 30 cm
Jazyk čeština Země Česko
Typ dokumentu příručky
Grantová podpora
IZ244
MZ0
CEP - Centrální evidence projektů
Knihovny.cz ISBN
80-900035-3-2
Knihovny.cz ČNB
cnb000083593
- MeSH
- bezpečnost potravin metody MeSH
- hygiena MeSH
- kontaminace potravin analýza prevence a kontrola MeSH
- kontrola potravin metody normy MeSH
- manipulace s potravinami metody normy MeSH
- obaly potravin metody normy MeSH
- potravinářská mikrobiologie metody MeSH
- potravinářská technologie klasifikace normy přístrojové vybavení MeSH
- potravinářský průmysl MeSH
- průmyslová mikrobiologie MeSH
- Publikační typ
- příručky MeSH
- Konspekt
- Potravinářský průmysl
- NLK Obory
- zemědělství a potravinářství
Přehledy literatury
Vlastník | Detaily | Služby | |||||
---|---|---|---|---|---|---|---|
NLK | NLK Signatura G 788-příl. [1] | ||||||
Nahrávání dat ...
|
- 000
- 00000nam 2200000 a 4500
- 001
- MED00182049
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20141219175020.0
- 008
- 130923s1993 xr a e 000 0 cze||
- 009
- BK
- 015 __
- $a cnb000083593
- 020 __
- $a 80-900035-3-2 $q (brož.)
- 035 __
- $a (OCoLC)39576730
- 040 __
- $a ABA001 $b cze $d ABA008 $e AACR2
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr $c CZ
- 072 _7
- $a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $7 sk136412
- 080 __
- $a 663/664 $2 h
- 100 1_
- $a Matyáš, Zdeněk, $d 1923-2002 $4 aut $7 jk01080879
- 245 10
- $a Analýza nebezpečí a kritické kontrolní - ochranné body : $b HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points] : praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolníinstituce / $c Zdeněk Matyáš
- 260 __
- $a Brno : $b Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, $c 1993
- 300 __
- $a 85 s. : $b obr., fotogr., tab., schémata ; $c 30 cm
- 504 __
- $a Přehledy literatury
- 650 07
- $a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
- 650 07
- $a kontrola potravin $x metody $x normy $2 czmesh $7 D005513
- 650 07
- $a bezpečnost potravin $x metody $2 czmesh $7 D059022
- 650 07
- $a manipulace s potravinami $x metody $x normy $2 czmesh $7 D005511
- 650 07
- $a potravinářský průmysl $2 czmesh $7 D019649
- 650 07
- $a potravinářská technologie $x klasifikace $x normy $x přístrojové vybavení $2 czmesh $7 D005524
- 650 07
- $a hygiena $2 czmesh $7 D006920
- 650 07
- $a průmyslová mikrobiologie $2 czmesh $7 D007218
- 650 07
- $a obaly potravin $x metody $x normy $2 czmesh $7 D018857
- 650 07
- $a potravinářská mikrobiologie $x metody $2 czmesh $7 D005516
- 650 07
- $a kontaminace potravin $x analýza $x prevence a kontrola $2 czmesh $7 D005506
- 655 _7
- $a příručky $2 czmesh $7 D020479
- 910 __
- $a ABA008 $b G 788-příl. $y 3
- 990 __
- $a 20130923145925 $b ABA008
- 991 __
- $a 20130926075603 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b medvik21 $g 994374 $s 186101
- BAS __
- $a 01 $a 11 $a 30
- GRA __
- $a IZ244 $p MZ0
- LKV __
- $a MED00112184 $d 500955