• Something wrong with this record ?

Analýza nebezpečí a kritické kontrolní - ochranné body : HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points] : praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolníinstituce

Zdeněk Matyáš

Published
Brno : Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, 1993
Pagination
85 s. : obr., fotogr., tab., schémata ; 30 cm

Language Czech Country Czech Republic

Document type Handbook

Grant support
IZ244 MZ0 CEP Register

Links

Knihovny.cz ISBN 80-900035-3-2
Knihovny.cz NBN cnb000083593

Bibliography, etc.

Přehledy literatury

Owner Details Services
NLK NLK Shelf no. G 788-příl. [1]
Volume Location Shelf no. Status Order
Loading data ...
000      
00000nam 2200000 a 4500
001      
MED00182049
003      
CZ-PrNML
005      
20141219175020.0
008      
130923s1993 xr a e 000 0 cze||
009      
BK
015    __
$a cnb000083593
020    __
$a 80-900035-3-2 $q (brož.)
035    __
$a (OCoLC)39576730
040    __
$a ABA001 $b cze $d ABA008 $e AACR2
041    0_
$a cze
044    __
$a xr $c CZ
072    _7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $7 sk136412
080    __
$a 663/664 $2 h
100    1_
$a Matyáš, Zdeněk, $d 1923-2002 $4 aut $7 jk01080879
245    10
$a Analýza nebezpečí a kritické kontrolní - ochranné body : $b HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points] : praktická příručka k zabezpečení zdravotní a hygienické nezávadnosti potravin pro výrobce, prodejce a kontrolníinstituce / $c Zdeněk Matyáš
260    __
$a Brno : $b Státní zdravotní ústav, centrum hygieny potravinových řetězců, $c 1993
300    __
$a 85 s. : $b obr., fotogr., tab., schémata ; $c 30 cm
504    __
$a Přehledy literatury
650    07
$a zemědělství a potravinářství $2 mednas $7 nlk20040151915
650    07
$a kontrola potravin $x metody $x normy $2 czmesh $7 D005513
650    07
$a bezpečnost potravin $x metody $2 czmesh $7 D059022
650    07
$a manipulace s potravinami $x metody $x normy $2 czmesh $7 D005511
650    07
$a potravinářský průmysl $2 czmesh $7 D019649
650    07
$a potravinářská technologie $x klasifikace $x normy $x přístrojové vybavení $2 czmesh $7 D005524
650    07
$a hygiena $2 czmesh $7 D006920
650    07
$a průmyslová mikrobiologie $2 czmesh $7 D007218
650    07
$a obaly potravin $x metody $x normy $2 czmesh $7 D018857
650    07
$a potravinářská mikrobiologie $x metody $2 czmesh $7 D005516
650    07
$a kontaminace potravin $x analýza $x prevence a kontrola $2 czmesh $7 D005506
655    _7
$a příručky $2 czmesh $7 D020479
910    __
$a ABA008 $b G 788-příl. $y 3
990    __
$a 20130923145925 $b ABA008
991    __
$a 20130926075603 $b ABA008
999    __
$a ok $b medvik21 $g 994374 $s 186101
BAS    __
$a 01 $a 11 $a 30
GRA    __
$a IZ244 $p MZ0
LKV    __
$a MED00112184 $d 500955