• Something wrong with this record ?

Kvasy v pekárenské technologii

Pavel Skřivan

. 2022 ; 77 (3) : 7-8 příl.. (Zpravodaj pro školní a dietní stravování)

Language Czech Country Czech Republic

Digital library NLK
Source

E-resources Online
000      
00000naa a2200000 a 4500
001      
bmc22028081
003      
CZ-PrNML
005      
20230216002207.0
007      
ta
008      
221213s2022 xr a f 000 0|cze||
009      
AR
040    __
$a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
041    0_
$a cze
044    __
$a xr
100    1_
$a Skřivan, Pavel $7 xx0023308 $u Ústav sacharidů a cereálií, VŠCHT v Praze
245    10
$a Kvasy v pekárenské technologii / $c Pavel Skřivan
650    17
$a potravinářská technologie $x metody $x zákonodárství a právo $7 D005524 $2 czmesh
650    17
$a fermentace $7 D005285 $2 czmesh
650    _7
$a chléb $7 D001939 $2 czmesh
773    0_
$t Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x 1211-846X $g Roč. 77, č. 3 (2022), s. 7-8 příl. $w MED00011119
773    0_
$t Zpravodaj školního stravování $g č. 3 (2022), s. 7-8 $w MED00155606
910    __
$a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
990    __
$a 20221213105335 $b ABA008
991    __
$a 20230216002200 $b ABA008
999    __
$a ok $b bmc $g 1869790 $s 1179398
BAS    __
$a 3
BMC    __
$a 2022 $b 77 $c 3 $d 7-8 příl. $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $o Zpravodaj pro školní a dietní stravování $x MED00011119
BMC    __
$a 2022 $c 3 $d 7-8 $m Zpravodaj školního stravování $x MED00155606
LZP    __
$c NLK189 $d 20230216 $a NLK 2022-26/kv

Find record

Citation metrics

Loading data ...

Archiving options

Loading data ...