systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů [Hazard Analysis and Critical Control Points]
- Termíny
-
analýza nebezpečí a kritické kontrolní (ochranné) body
analýza nebezpečí a kritické kontrolní body
analýza nebezpečí a kritické kontrolní body v potravinách
systém analýzy kritických bodů v potravinářství
systém analýzy rizik a kritických bodů
systém analýzy rizik a kritických bodů HACCP
systém analýzy rizika a stanovení kritických bodů
systém kritických bodů HACCP
systém kritických kontrolních bodů HACCP
-
Food Safety Analysis
Food Safety System
HACCP
Hazard Analysis And Critical Control Point
Hazard Analysis Critical Control Point
Hazard Analysis Critical Control Points
A system of safety management (abbreviated HACCP) applied mainly to the food industry. It involves the analysis and control of biological, chemical, and physical hazards, from raw material production, procurement and handling, to manufacturing, distribution and consumption of finished products.
- DUI
- D064088 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0579491
- Historická pozn.
- 2014
- Veřejná pozn.
- 2014