-
Something wrong with this record ?
Vliv teploty a doby skladování na obsah vitaminu C v rybízových nápojích
Tereza Podskalská, Filip Beňo, Helena Čížková
Výživa a potraviny.
2024 ;
79 (5) :
23-27.
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc25004708
- MeSH
- Food Preservation MeSH
- Ascorbic Acid * analysis MeSH
- Beverages analysis MeSH
- Nutritive Value MeSH
- Ribes * chemistry MeSH
- Food Storage MeSH
- Temperature MeSH
- Food, Processed MeSH
Bibliography, etc.
Literatura
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc25004708
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20250514090244.0
- 007
- ta
- 008
- 250130s2024 xr ad f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze $b eng
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Podskalská, Tereza $7 xx0259608 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze
- 245 10
- $a Vliv teploty a doby skladování na obsah vitaminu C v rybízových nápojích / $c Tereza Podskalská, Filip Beňo, Helena Čížková
- 504 __
- $a Literatura
- 650 17
- $a kyselina askorbová $x analýza $2 czmesh $7 D001205
- 650 17
- $a Ribes $x chemie $2 czmesh $7 D031965
- 650 07
- $a nápoje $x analýza $2 czmesh $7 D001628
- 650 07
- $a skladování potravin $2 czmesh $7 D061353
- 650 07
- $a konzervace potravin $2 czmesh $7 D005519
- 650 07
- $a zpracovaná potravina $2 czmesh $7 D000092965
- 650 07
- $a teplota $2 czmesh $7 D013696
- 650 07
- $a nutriční hodnota $2 czmesh $7 D009753
- 700 1_
- $a Beňo, Filip $7 xx0261240 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze
- 700 1_
- $a Čížková, Helena, $d 1973- $7 uzp2010555065 $u Ústav konzervace potravin, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze
- 773 0_
- $t Výživa a potraviny $x 1211-846X $g Roč. 79, č. 5 (2024), s. 23-27 $w MED00011119
- 910 __
- $a ABA008 $b B 187 $c 141 $y p $z 0
- 990 __
- $a 20250129145906 $b ABA008
- 991 __
- $a 20250514090246 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 2258822 $s 1240724
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2024 $b 79 $c 5 $d 23-27 $i 1211-846X $m Výživa a potraviny $n Výživa potraviny $x MED00011119
- LZP __
- $c NLK120 $d 20250514 $a NLK 2025-02/kv