víno [Wine]
tematický
262
Perzistentní odkaz
https://www.medvik.cz/link/D014920
Definice
Kvašená šťáva z čerstvých hroznů (nebo jiného ovoce nebo rostlinných produktů) užívaná jako nápoj.
Fermented juice of fresh grapes or of other fruit or plant products used as a beverage.
- DUI
- D014920 MeSH Prohlížeč
- CUI
- M0022982
Povolená podhesla
- AN
- analýza 59
- HI
- dějiny 24
- EC
- ekonomika 0
- CL
- klasifikace 6
- MI
- mikrobiologie 22
- ST
- normy 10
- PO
- otrava 0
- PS
- parazitologie 0
- AE
- škodlivé účinky 7
- SN
- statistika a číselné údaje 2
- TO
- toxicita 2
- RE
- účinky záření 1
- VI
- virologie 0
- LJ
- zákonodárství a právo 0
- SD
- zásobování a distribuce 1
...
Výskyt v záznamech Medvik
G
Jevy a procesy
G07.203.100.559
fermentované nápoje
G07.203.100.559.906
kombucha
G07.203.200.563
fermentované nápoje
G07.203.200.563.906
kombucha
J
Technologie, průmysl a zemědělství
J02.200.559
fermentované nápoje
J02.200.559.906
kombucha
J02.350.594
fermentované nápoje
J02.350.594.906
kombucha