Microbial glucosidation of dihydroxyanthraquinones. General properties of the glucosidation system
Jazyk angličtina Země Spojené státy americké Médium print
Typ dokumentu časopisecké články
PubMed
4213250
DOI
10.1007/bf02873223
Knihovny.cz E-zdroje
- MeSH
- anthrachinony metabolismus MeSH
- časové faktory MeSH
- chromatografie na tenké vrstvě MeSH
- fermentace MeSH
- glukosidy biosyntéza MeSH
- glykosidy biosyntéza MeSH
- koncentrace vodíkových iontů MeSH
- monosacharidy metabolismus MeSH
- mutace MeSH
- oligosacharidy metabolismus MeSH
- pufry MeSH
- sacharosa metabolismus MeSH
- spektrofotometrie MeSH
- Streptomyces aureofaciens metabolismus MeSH
- Publikační typ
- časopisecké články MeSH
- Názvy látek
- anthrachinony MeSH
- glukosidy MeSH
- glykosidy MeSH
- monosacharidy MeSH
- oligosacharidy MeSH
- pufry MeSH
- sacharosa MeSH
Zobrazit více v PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1969;14(2):117-20 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1964 Mar;18:78-88 PubMed
J Pharm Sci. 1965 Aug;54(8):1081-109 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1969;14(3):215-25 PubMed
Z Naturforsch B. 1970 Apr;25(4):362-7 PubMed
Arch Biochem Biophys. 1969 Mar;130(1):683-4 PubMed
Folia Microbiol (Praha). 1971;16(3):225-40 PubMed
Alizarin glucosyl transferase activity in Streptomyces aureofaciens mutants
Microbial glucosidation of 1,2,4-trihydroxy-9,10-anthraquinone (purpurin)
Partial purification and properties of glucosyltransferase from Streptomyces aureofaciens
Isolation of glucosyltransferase from Streptomyces aureofaciens