-
Something wrong with this record ?
Možnosti ovlivnění výživové hodnoty tuků a z nich připravených pokrmů
Jiří Brát
Practicus.
2015 ;
14 (10) :
12-15. (Zprávy z XXXIV. výroční konference SVL ČLS JEP. Zlín, 2015)
Language Czech Country Czech Republic
Persistent link
https://www.medvik.cz/link/bmc16008192
- Keywords
- pokrmové tuky, emulgované tuky, sádlo,
- MeSH
- Cholesterol MeSH
- Dietary Carbohydrates MeSH
- Nutrition Assessment MeSH
- Myocardial Ischemia * diet therapy prevention & control MeSH
- Cardiovascular Diseases * diagnosis diet therapy mortality prevention & control MeSH
- Humans * MeSH
- Margarine standards utilization MeSH
- Butter standards utilization MeSH
- Meat MeSH
- Fatty Acids classification MeSH
- Fatty Acids, Unsaturated classification MeSH
- Nutritional Sciences * MeSH
- Plant Oils classification MeSH
- Fatty Acids, Omega-3 therapeutic use MeSH
- Nuts MeSH
- Food * classification standards statistics & numerical data utilization MeSH
- Surveys and Questionnaires classification utilization MeSH
- Risk Factors MeSH
- Fishes MeSH
- Trans Fatty Acids MeSH
- Fats * standards MeSH
- Cooking MeSH
- Recommended Dietary Allowances * MeSH
- Check Tag
- Humans * MeSH
- 000
- 00000naa a2200000 a 4500
- 001
- bmc16008192
- 003
- CZ-PrNML
- 005
- 20160612170710.0
- 007
- ta
- 008
- 160319s2015 xr cd f 000 0|cze||
- 009
- AR
- 040 __
- $a ABA008 $d ABA008 $e AACR2 $b cze
- 041 0_
- $a cze
- 044 __
- $a xr
- 100 1_
- $a Brát, Jiří, $d 1958- $7 uzp2006321110 $u Vím, co jím a piju o. p. s.
- 245 10
- $a Možnosti ovlivnění výživové hodnoty tuků a z nich připravených pokrmů / $c Jiří Brát
- 650 12
- $a kardiovaskulární nemoci $x diagnóza $x dietoterapie $x mortalita $x prevence a kontrola $7 D002318
- 650 _2
- $a rizikové faktory $7 D012307
- 650 _2
- $a hodnocení stavu výživy $7 D015596
- 650 12
- $a tuky $x normy $7 D005223
- 650 12
- $a výživové doporučené dávky $7 D064167
- 650 12
- $a potraviny $x klasifikace $x normy $x statistika a číselné údaje $x využití $7 D005502
- 650 _2
- $a mastné kyseliny $x klasifikace $7 D005227
- 650 _2
- $a nenasycené mastné kyseliny $x klasifikace $7 D005231
- 650 _2
- $a trans nenasycené mastné kyseliny $7 D044242
- 650 _2
- $a průzkumy a dotazníky $x klasifikace $x využití $7 D011795
- 650 _2
- $a máslo $x normy $x využití $7 D002079
- 650 _2
- $a margarín $x normy $x využití $7 D008383
- 650 _2
- $a vaření $7 D003296
- 650 _2
- $a oleje rostlin $x klasifikace $7 D010938
- 650 _2
- $a omega-3 mastné kyseliny $x terapeutické užití $7 D015525
- 650 _2
- $a cholesterol $7 D002784
- 650 _2
- $a maso $7 D008460
- 650 _2
- $a ryby $7 D005399
- 650 _2
- $a ořechy $7 D009754
- 650 _2
- $a dietní sacharidy $7 D004040
- 650 12
- $a ischemická choroba srdeční $x dietoterapie $x prevence a kontrola $7 D017202
- 650 12
- $a nutriční vědy $7 D052756
- 650 12
- $a lidé $7 D006801
- 653 00
- $a pokrmové tuky
- 653 00
- $a emulgované tuky
- 653 00
- $a sádlo
- 773 0_
- $t Practicus. Zprávy z XXXIV. výroční konference SVL ČLS JEP. Zlín, 2015 $x 1213-8711 $g Roč. 14, č. 10 (2015), s. 12-15 $w MED00013435
- 856 41
- $u http://web.practicus.eu/sites/cz/Stranky/Archiv.aspx $y domovská stránka časopisu
- 910 __
- $a ABA008 $b B 2315 $c 1066 $y 4 $z 0
- 990 __
- $a 20160319070211 $b ABA008
- 991 __
- $a 20160612170841 $b ABA008
- 999 __
- $a ok $b bmc $g 1111418 $s 932532
- BAS __
- $a 3
- BMC __
- $a 2015 $b 14 $c 10 $d 12-15 $i 1213-8711 $m Practicus $n Practicus (Praha) $x MED00013435 $o Zprávy z XXXIV. výroční konference SVL ČLS JEP. Zlín, 2015
- LZP __
- $c NLK185 $d 20160612 $a NLK 2016-14/vt